Newsroom

Newsroom

EURO: Μεγάλη νίκη-ανατροπή για τα "λιοντάρια" της Αγγλίας

O τεχνικός της Αγγλίας "ξύπνησε" στο β' ημίχρονο, πέρασε στο παιχνίδι με τους Ουαλλούς Βάρντι και Στάριτς, και τα «λιοντάρια» πέτυχαν νίκη με ανατροπή κόντρα στην ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ.

5762e2421dc524d3108b48bf

Η τύχη και η επιμονή των Άγγλων έδωσε στην ομάδα του Ρόι Χότζσον ό,τι στερήθηκε στον εναρκτήριο αγώνα της με τη Ρωσία, καθώς με γκολ του Στάριτζ στις καθυστερήσεις τα «τρία λιοντάρια» νίκησαν την Ουαλία 2-1 και βρέθηκαν στην κορυφή του Α΄ ομίλου στο Euro 2016.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους Ουαλούς μπροστά στο σκορ χάρις στο γκολ-φάουλ του Μπέιλ στο 42΄, κι αφού ο Χαρτ φέρει μεγάλη ευθύνη.

Ένα γκολ που ήρθε ενάντια στη ροή του αγώνα, με τον Στέρλινγκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία σχεδόν εξ επαφής στο 7΄ όταν σούταρε άουτ και τον Φέλιξ Μπριχ να «κλείνει τα μάτια» στο 32΄, όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντέιβις, αλλά ο Γερμανός διαιτητής δεν είδε πρόθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα «λιοντάρια» ξεκίνησαν με τους Βάρντι και Στάριτζ, και στο 56΄ ο Βάρντι πέτυχε γκολ, μόλις 11 λεπτά μετά την παρθενική συμμετοχή του σε Euro.

Στο 73΄ ο Ράσφορντ (αλλαγή στη θέση του Λαλάνα) έγινε ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η άλλη αλλαγή του Χότζσον, ο Στάριτζ, έγραψε το 2-1 με πλασέ και ενδεχομένως έστειλε από σήμερα την ομάδα του στους «16» της Γαλλίας. 

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…