Newsroom

Newsroom

Έτσι θα γράφουν διαγωνίσματα στο εξής, οι μαθητές που είδαν το Joker

Κούτες στα κεφάλια των μαθητών ώστε να μην μπορούν να αντιγράψουν. Καθηγητές στην Ινδία «δείχνουν» τον δρόμο για τους απείθαρχους τεντιμπόηδες 

191021115322 01 india box student exlarge 169

Δεν γνωρίζουμε αν οι συγκεκριμένοι μαθητές στην Ινδία παρέβησαν το νόμο και τόλμησαν να παρακολουθήσουν την ταινία Joker, ωστόσο η τιμωρία που τους επέβαλλαν οι καθηγητές τους είναι ντροπιαστική.

Στην Ινδία καθηγητές βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο -αν μη τι άλλο- τρόπο για να αποτρέπουν τα παιδιά από το να αντιγράφουν.

Το κολέγιο «Bhagat» στη νοτιοδυτική Ινδία έγινε viral εδώ και δύο ημέρες όταν διέρρευσαν φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται μαθητές να φορούν κούτες στο κεφάλι στη διάρκεια διαγωνίσματος, ώστε να μην αντιγράφουν. 

Το περιστατικό σχολίασε ο υπουργός Παιδείας της περιφέρειας στην οποία ανήκει το κολέγιο, γράφοντας στο Twitter ότι είναι εντελώς απαράδεκτο και πως «κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρεται σε κανέναν και πόσω μάλλον σε μαθητές σαν σε ζώα». 

Τις φωτογραφίες, που προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και ανάγκασαν το σχολείο να απολογηθεί δημόσια, δημοσίευσε στο Facebook υπάλληλος του κολεγίου. 

Όπως μεταδίδει το CNN, το συγκεκριμένο σχολείο αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα αντιγραφής στα διαγωνίσματα το περασμένο έτος, με αποτέλεσμα με την έναρξη του νέου έτους να προχωρήσει σε τέτοιου είδους τακτικές.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…