Newsroom

Newsroom

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μαϊάμι ο Μέσι

Γυρίζει την πλάτη στα «πετροδόλαρα» ο Λιονέλ Μέσι και πάει στην ομάδα του Μπέκαμ!

mesiargentina25

Ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι, σύμφωνα με μπαράζ δημοσιευμάτων στην Αργεντινή, αλλά και την Ευρώπη.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εμφανίζεται να πήρε την τελική του απόφαση και αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, απορρίπτοντας οριστικά τις προτάσεις των Μπαρτσελόνα και Αλ Χιλάλ.

Το πρωί της Τετάρτης η γαλλική Equipe έγραψε ότι ο Αργεντινός είναι πιο κοντά στην ομάδα των ΗΠΑ παρά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα ή στην ένταξή του στην Αλ Χιλάλ και λίγες ώρες αργότερα το BBC τον στέλνει στην ομάδα της Φλόριντα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε την πρόταση ύψους 1,2 δισ. ευρώ από τους Σαουδάραβες και θα περάσει τον Ατλαντικό για να παίξει για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η συμφωνία με την Ίντερ Μαϊάμι στην οποία είναι συνιδιοκτήτης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, περιλαμβάνει και χορηγίες από τις Adidas και Apple, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Νωρίτερα, δημοσίευμα της Mundo Deportivo ανέφερε ότι στην Μπαρτσελόνα υπάρχει πλέον απαισιοδοξία για την απόκτηση του Μέσι

Οι Καταλανοί φέρονται να του έχουν προσφέρει 15 εκατομμύρια ετησίως για δύο σεζόν, ενώ η Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με αναφορές ΜΜΕ, φέρεται να έχει φτάσει το 1 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό που περιλαμβάνει και την υποστήριξή του -μέσω της εικόνας του- στην υποψηφιότητα της Σαουδικής Αραβίας για το Μουντιάλ του 2030 ή 2034.

Και η Ίντερ Μαϊάμι;

Όπως αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα της Αργεντινής marketing registrado «το συμβόλαιο που θα πρόσφερε η αμερικανική ομάδα στον Μέσι είναι 40 εκατομμύρια ανά σεζόν, μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και μέρος των κερδών από την adidas, και θα τον βοηθήσουν επίσης εάν το ήθελε στο ενδεχόμενο να αγοράσει μια φορά μία ομάδα στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του σαν παίκτης, όπως συνέβη με τον Μπέκαμ.

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

5a621d8a1dc5248e048b4573 1

Ο ανεκδιήγητος Τραμπ εξισώνει τους διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με τους νεοναζί της Σάρλοτσβιλ

«Η Σάρλοτσβιλ δεν ήταν τίποτε απολύτως, τίποτε σε σύγκριση με το επίπεδο μίσους που έχετε…