Newsroom

Newsroom

Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο: Η ατραξιόν της Χρυσής Αυγής

Στην Λεωφόρο Μεσογείων 131, υπάρχει ένα βιβλιοπωλείο που συνολικά φιλοξενεί 24 τίτλους βιβλίων. Όποιος περάσει το κατώφλι, θα αντικρύσει πληθώρα…

Στην Λεωφόρο Μεσογείων 131, υπάρχει ένα βιβλιοπωλείο που συνολικά φιλοξενεί 24 τίτλους βιβλίων. Όποιος περάσει το κατώφλι, θα αντικρύσει πληθώρα εθνικιστικών σουβενίρ, σε προσιτές τιμές. Κούπα καφέ με το έμβλημα της Χ.Α., τιμή: 5 ευρώ. Σημαία με το έμβλημα της Χ.Α., τιμή: 15 ευρώ. Κρεμαστός ασημένιος μαίανδρος της Χ.Α., τιμή: 20 ευρώ.


Ο εν λόγω χώρος ονομάζεται Εθνικιστικό Βιβλιοπωλείο. Βρίσκεται-πού αλλού;- δίπλα στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης της Χρυσής Αυγής, επί της Λεωφόρου Μεσωγείων.


Το βιβλιοπωλείο αυτό βρίθει διαφόρων μπιχλιμπιδιών, λατρευτικού κυρίως χαρακτήρα, δύσκολα θα εντοπίσει όμως κανείς βιβλία. Και όταν κάποιος τα ανακαλύψει, σε μια γωνία του καταστήματος, η θεματολογία τους είναι η αναμενόμενη.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικούς τίτλους: “Η Ζωή και το Έργο του Ιούλιου Έβολα”, “Μεγάλη Ελλάδα”, “Οι Σταλινοτσολιάδες”, “Λένιν, ο εγγονός του Ισραήλ”, “Εναντίον Όλων: 100 άρθρα στη Χρυσή Αυγή”.

Τα σχόλια δικά σας.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…