Newsroom

Newsroom

Εθνική Ελλάδος γεια σου! (Video)

Μ’ ένα γκολ-πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η εθνική μας ομάδα, επικράτησε με 2-1 της Ακτής…

samaris

Μ’ ένα γκολ-πέναλτι του Γιώργου Σαμαρά στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων η εθνική μας ομάδα, επικράτησε με 2-1 της Ακτής Ελεφαντοστού και σε συνδυασμό με τη συντριβή της Ιαπωνίας από την Κολομβία με 4-1 προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, για να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Κόστα Ρίκα, την προσεχή Κυριακή στις 23:00.

Η Ελλάδα άνοιξε το σκορ στο 42′ με τον Ανδρέα Σάμαρη που με όμορφο πλασέ νίκησε τον ιβοριανό πορτιέρο. Παρότι καλύτερη η εθνική μας ομάδα, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 74′ από τον Μπονί. Οι διεθνείς μας δεν τα παράτησαν και στο 91′ ο Γιώργος Σαμαράς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος για να σκοράρει και να στείλει την Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στους “16” ενός Μουντιάλ. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τρία δοκάρια, ένα στο πρώτο ημίχρονο με τον Χοσέ Χολέμπας και δύο στο δεύτερο, πρώτα με τον Γιώργο Καραγκούνη και 10 λεπτά πριν από το φινάλε με τον Βασίλη Τοροσίδη, ενώ από το πρώτο 45λεπτο είχε χάσει τους Κονέ και Καρνέζη, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…