Newsroom

Newsroom

Έρχεται το #Survivor: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρεμιέρα

Την Κυριακή του Πάσχα στις 21:00 κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή #Survivor, με την Ελεονώρα Μελέτη, με πρώτους καλεσμένους τον Πάνο Αργιανίδη, γνωστό και ως μάνατζερ ράγκμπι, την Ειρήνη Κολιδά και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

58ef734c1dc52457618b45ee

Η παρουσιάστρια, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα και σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες από την εκπομπή. 

Στην εκπομπή θα προβάλλονται παρασκήνια από τον χώρο όπου εργάζεται ο Σάκης Τανιμανίδης και οι άνθρωποι της παραγωγής, παραλειπόμενα απ’ όσα δεν δείχνουν οι κάμερες, αλλά και συνεντεύξεις με τρεις αποχωρήσαντες παίκτες, είναι μερικές από τις εκπλήξεις της εκπομπής.

Οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες μιλούν για τα απαιτητικά παιχνίδια στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς, τη ζωή τους δύο αυτούς μήνες αλλά και τους καβγάδες που σημειώθηκαν κατά καιρούς και στις δύο ομάδες. 



Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…