Ερώτηση Καμμένου για τα ελληνικά μνημεία στην Τουρκία

Στο ζήτημα της προστασίας των ελληνικών και χριστιανικών μνημείων στην Τουρκία, αναφέρεται σε ερώτησή του προς τους υπουργούς Πολιτισμού και…

kammenos2 1

Στο ζήτημα της προστασίας των ελληνικών και χριστιανικών μνημείων στην Τουρκία, αναφέρεται σε ερώτησή του προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Εξωτερικών, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με αφορμή και σχετικές διαμαρτυρίες τουρκικών πολιτιστικών συλλόγων.

«Η είδηση ότι στην Τουρκία, χριστιανικές εκλησίες, ελληνικά μνημεία, αρχοντικά και έργα τέχνης βεβηλώνονται και καταστρέφονται για τις ανάγκες των τουρκικών σήριαλ, έχει ξεσηκλωσει ακόμα και τους πολιτιστικούς συλλόγους στην Τουρκία. Μάλιστα, εκπρόσωποι πολιτιστικών οργανισμών της περιοχής της Καππαδοκίας, ζήτησαν ήδη παρέβαση του εισαγγελέα.

Πρόσφατο θύμα της τουρκικής πολιτιστικής θηριωδίας είναι η εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νεάπολη (Νεβσεχίρ) της Καππαδοκίας, που ανάγκασε τον Διευθυντή του Ιδρυματος Έρευνας και Προστασίας κτισμάτων της Καππαδοκίας να προβεί σε καταγγελία στον εισαγγελέα» σημειώνει ο κ. Καμμένος, ζητώντας παρέμβαση σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε διμερές επίπεδο.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη