Έρευνα της FIBA για την ήττα της Αυστραλίας από την Αγκόλα

Τη διενέργεια έρευνας για ενδεχόμενη σκοπιμότητα στην ήττα της Αυστραλίας από την Αγκόλα, στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, αποφάσισε η FIBA.…

australia

Τη διενέργεια έρευνας για ενδεχόμενη σκοπιμότητα στην ήττα της Αυστραλίας από την Αγκόλα, στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας, αποφάσισε η FIBA.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά και οφείλεται στις αντιδράσεις αρκετών, κυρίως των Σλοβένους, μετά την ήττα των «καγκουρό» με 91-83 από την αφρικανική ομάδα στην τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Η διεθνής συνομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το θέμα. «Η συμπεριφορά της Αυστραλίας σε εκείνο τον αγώνα προκάλεσε τεράστια απογοήτευση στους ειδικούς και τους φιλάθλους του μπάσκετ. Υπάρχει η υποψία ότι η Αυστραλία έχασε τον αγώνα, προκειμένου να αποφύγει να συναντήσει τους πρωταθλητές κόσμου των ΗΠΑ πριν τους ημιτελικούς» αναφέρει η ανακοίνωση της FIBA.

Με την ήττα της και σε συνδυασμό με τη νίκη της Λιθουανίας επί της Σλοβενίας η Αυστραλία τερμάτισε τρίτη στον 4ο όμιλο και πέτυχε αυτό που ήθελε, μόνο που χθες ηττήθηκε στη φάση των «16» από την Τουρκία και έμεινε εκτός προημιτελικών. 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη