Newsroom

Newsroom

Επιτυχημένη δοκιμή πυραύλου ακριβείας από τη Βόρεια Κορέα

Σε νέα επιτυχημένη δοκιμή ενός τακτικού πυραύλου ακριβείας προχώρησε η Βόρεια Κορέα, όπως μετέδωσε την Παρασκευή το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων…

pyraylos

Σε νέα επιτυχημένη δοκιμή ενός τακτικού πυραύλου ακριβείας προχώρησε η Βόρεια Κορέα, όπως μετέδωσε την Παρασκευή το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας KCNA, επισημαίνοντας στην επίσημη ανακοίνωση τις σημαντικά «προχωρημένες» αμυντικές δυνατότητες του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.

Η δοκιμή του νέου αυτού όπλου που «έχει αναπτυχθεί κάτω από τον προσωπικό έλεγχο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία», μετέδωσε το KCNA.

Η Βόρεια Κορέα δεν είναι γνωστό αν διατηρεί οπλοστάσιο κατευθυνόμενων βλημάτων, αλλά η ανάλυση των πρόσφατων κινηματογραφικών ταινιών προπαγάνδας που δημοσιοποιεί το καθεστώς της χώρας ανά τακτά χρονικά διαστήματα αποκάλυψε ότι η Πιονγκγιάνγκ έχει αποκτήσει μια παραλλαγή του ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου KH-35.

Στις αρχές Μαΐου, από δορυφορικές εικόνες οι οποίες αναλύθηκαν από το Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς διαπιστώθηκε ότι το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχει δοκιμάσει το σύστημα πρόωσης ενός ή περισσοτέρων διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…