Επίθεση οδηγού των ΚΤΕΛ Αττικής με κατσαβίδι κατά επιβάτη: «Έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή»

Σε επικοινωνία του Mega με τον ΟΑΣΑ και με τα ΚΤΕΛ Αττικής σχετικά με το περιστατικό, αναφέρεται: «Επιλήφθηκε άμεσα το πειθαρχικό συμβούλιο και μέχρι να ολοκληρωθούν οι πειθαρχικές διαδικασίες ο οδηγός τίθεται σε αργία. Την Δευτέρα έχει κληθεί να απολογηθεί»

ktel tragedy

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο στην Αθήνα, πριν από λίγες μέρες, καθώς οδηγός του ΚΤΕΛ επιτέθηκε σε επιβάτη, και μάλιστα με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!», όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και ήρθε σήμερα στη δημοσιότητα σε εκπομπή του Mega , που μετέδωσε ότι μέσα σε λεωφορείο της Αθήνας μία γυναίκα σηκώθηκε και πήγε στον οδηγό κάνοντάς του κάποιες ερωτήσεις όσον αφορά τις στάσεις, με τον οδηγό να μην θέλει να την βοηθήσει και να της μιλά απότομα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε την κινητοποίηση των υπόλοιπων επιβατών του λεωφορείου.

Ένας άνδρας μάλιστα σηκώθηκε από τη θέση του και πήγε προς τον οδηγό για να ζητήσει εξηγήσεις γιατί μιλάει κατ’ αυτόν τον τρόπο στη γυναίκα. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου ακινητοποίησε το όχημα και ξεκίνησε να διαπληκτίζεται με τον επιβάτη. Τότε και ένας δεύτερος επιβάτης μπλέχθηκε μέσα στον διαπληκτισμό.

Εκεί η κατάσταση ξέφυγε τελείως καθώς ο σηκώθηκε από τη θέση του και κρατώντας ένα κατσαβίδι στο χέρι άρχισε να φωνάζει: «Στον οδηγό δεν μιλάμε. Μην βρίζεις. Έχω ψυχολογικά, θέλω να πάω φυλακή» ακούγεται να φωνάζει ο οδηγός.

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…