Επίθεση με φτυάρι δέχτηκε δημοτικός υπάλληλος στη Χαλκιδική (video)

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας, 51 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε κι ένας 25χρονος

φτυαρι

Ένα απίστευτο περιστατικό με θύμα υπάλληλο του Δήμου Νέας Προποντίδας ο οποίος δέχτηκε επίθεση, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Νέα Μουδανιά, στη Χαλκιδική.

Ο υπάλληλος του Δήμου Νέας Προποντίδας δέχθηκε επίθεση εν μέσω σφοδρής καταιγίδας στη Χαλκιδική. Μάλιστα ο ένας δεν δίστασε να σηκώσει ακόμη και φτυάρι για να τον χτυπήσει! Μάλιστα ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος, με ειδικότητα υδραυλικού, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


Ο υπάλληλος Νίκος Ουζούνης όπως είπε στον ΑΝΤ1: «Ήταν γύρω στις 11, ένα πρωτοφανές φαινόμενο χαλαζόπτωσης και μετά νεροποντής. Τρέχουμε από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο, έπρεπε τα πάντα να δουλεύουν. Ήμασταν όλοι επί ποδός. Τα νερά άρχιζαν να φεύγουν και ενώ πηγαίνω από το ένα αντλιοστάσιο στο άλλο με αναγνώρισαν καταστηματάρχες και αρχίζουν βρισιές και φωνές», είπε αρχικά και συνέχισε

«Τους απάντησα “μην λέτε ανοησίες, δουλεύει εδώ και 20 λεπτά, όλες οι αντλίες τρέχουν νερό”. Τότε με απειλεί “μη σου δώσω μία με το φτυάρι να σε σακατέψω», συνέχισε.

Το φτυάρι το είχε ο άνδρας για να καθαρίσει ένα φρεάτιο και «ξαφνικά με χτυπάει στο κεφάλι, βάζω τα χέρια μου και γλυτώνω τα χειρότερα. Παλεύω να σωθώ, με ρίχνουν κάτω και έρχονται ακόμα δύο και με κλωτσάνε, με χτυπάνε μέσα στα νερά και νιώθω να πνίγομαι», είπε ο κ. Ουζούνης.

«Το τραγικό είναι πως μετά το συμβάν, σε 15 λεπτά, είχαν στραγγίξει τα πάντα», υποστήριξε ο δημοτικός υπάλληλος.

Συνελήφθη 51χρονος – Ταυτοποιήθηκε 25χρονος

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας, 51 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκε κι ένας 25χρονος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και βία κατά υπάλληλων.

 

 

 

 

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…