Newsroom

Newsroom

Επίθεση Καπερνάρου στο δήμαρχο Λονδίνου για τα γλυπτά του Παρθενώνα

Επιστολή στον δήμαρχο Λονδίνου με αφορμή τις δηλώσεις για τα γλυπτά του Παρθενώνα έστειλε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και…

kapernaros 0 1

Επιστολή στον δήμαρχο Λονδίνου με αφορμή τις δηλώσεις για τα γλυπτά του Παρθενώνα έστειλε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος.

«Είναι προφανές ότι η δική σας ιστορία δεν περιλαμβάνει γλυπτά, όπως η δική μας, γι’ αυτό και στο λεξιλόγιο σας περιλαμβάνεται μόνο η λέξη μάρμαρα. Δεν είναι μάρμαρα, κ. Δήμαρχε, είναι γλυπτά, των οποίων την αξία δεν μπορείτε να εκτιμήσετε και δεν σας αδικώ. Η παιδεία σας φτάνει στα «Ελγίνεια μάρμαρα» και όχι στα γλυπτά του Παρθενώνα».

«Περίμενα πολλές ημέρες, μήπως ο Δήμαρχος της Αθήνας αντιδράσει στις υβριστικές και προσβλητικές δηλώσεις του Δημάρχου Λονδίνου για τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Θεωρώ χρέος μου ως Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, να απαντήσω στις δηλώσεις του Δημάρχου Λονδίνου και να απαιτήσω στα αυτονόητα», αναφέρει ο κ. Καπερνάρος.

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

παλαι συνταγμα

Δυναμική διαδήλωση στο Σύνταγμα για την Γάζα που έπνιξαν με χημικά (video)

Εκατοντάδες άνθρωποι από φιλο-παλαιστινιακές οργανώσεις, αλληλέγγυοι, συμμετείχαν στη δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όσα τραγικά συμβαίνουν…