Επίθεση Μπέου στα κόμματα της αντιπολίτευσης και στήριξη στην κυβέρνηση για τα Τέμπη

Έμμεση... στήριξη προς την κυβέρνηση μετά την τραγωδία στα Τέμπη, παρέχει ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σε δήλωσή του κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης για ασέβεια, την ώρα που τα ερωτήματα για τις πολιτικές ευθύνες πληθαίνουν για την απαξίωση του ΟΣΕ

μπεος

Με ανακοίνωσή του ο Αχ. Μπέος αναλαμβάνει ανοιχτά ρόλο υπερασπιστή της κυβέρνησης και της πολιτικής της, ζητώντας να μπει σιωπητήριο, στην κριτική.  «Βγάλτε τον σκασμό» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που έκανε ο κ. Μπέος, καλώντας όλους να δείξουν επιτέλους λίγη ευαισθησία. Η ανάρτησή του πάντως, συγκέντρωσε και αρκετά αρνητικά σχόλια, που   παραπέμπουν στις επαφές που είχε προ ημερών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα και όχι μόνο.

“Ο Μπέος ζητάει να βγάλουμε τον σκασμό-Δεν του κάνουμε την χάρη”Ε

Μάλιστα σε δημοσίευμα του το gegonota.news, ασκεί σφορδή κριτική στην Δήμαρχο Βόλου, αναφέροντας ότι, την ίδια ακριβώς πολιτική με την κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζει η δημοτική αρχή Μπέου ειδικά σε ότι αφορά το νερό και τη διαχείριση των απορριμμάτων: επίθεση σε όσους υπερασπίζονται τα δημόσια αγαθά, απαξίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και παράδοσή τους στα ιδιωτικά συμφέροντα. «Διόλου τυχαία η αγαπημένη κυβέρνηση σας κ. Μπέο έφερε νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης του νερού την ίδια ημέρα που συνέβη η τραγωδία στα Τέμπη.

Οι «υπηρεσίες» του Α. Μπέου στην κυβέρνηση δεν μας προκαλούν καμία εντύπωση. Ο Α. Μπέος εκλέχθηκε με την πλήρη στήριξη της ΝΔ. Ας μην ξεχνάμε τη συμμετοχή του Κ. Λούλη στο ψηφοδέλτιο του Μπέου, την ανοιχτή στήριξη από τη Μακρή, τον Μπουκώρο και άλλα τοπικά κορυφαία στελέχη, τις εγκάρδιες δημόσιες εμφανίσεις με τον Άδωνι Γεωργιάδη» πρόσφατα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος Βόλου:

H πατρίδα θρηνεί δεκάδες παιδιά μας. Ο πόνος, η οδύνη σκεπάζουν τα πάντα. Επιτέλους σταματήστε κάποιοι με δηλώσεις, ανακοινώσεις, περιφερόμενοι από κανάλι σε κανάλι να επιδίδεστε σε κομματική προπαγάνδα. Είναι η χειρότερη μορφή ασέβειας, πραγματική ύβρις, σε αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα, αλλά και στις οικογένειές τους που βιώνουν αυτόν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας.

 

 

Αλήθεια εσείς οι πολιτικοί απατεώνες, που λειτουργείτε με αυτόν τον αισχρό τρόπο, πιστεύετε ότι έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να καπηλευτείτε τον πόνο αυτών των ανθρώπων, την οδύνη μιας ολόκληρης κοινωνίας για να αποσπάσετε μερικές ψήφους;

Οι ώρες αυτές είναι για να πενθήσουμε. Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Και για να το πω απλά και λαϊκά, στην γλώσσα που όλοι μας μιλούμε: Βγάλτε τον σκασμό! Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…