Επίθεση Αλμέιδα στην κυβέρνηση για τις κλειστές εξέδρες:«Εμάς σκότωσαν οπαδό μας και όλα συνέχισαν κανονικά»

Κάθετα αντίθετος με την απόφαση της κυβέρνησης για διεξαγωγή αγώνων χωρίς κόσμο ο Ματίας Αλμέιδα, τονίζοντας ότι βλάπτει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

almeida aek

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την απόφαση να κλείσει τις εξέδρες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου εξαπέλυσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντίνος τεχνικός σε δηλώσεις του στην Cosmote TV τόνισε πως με αυτή την απόφαση βλάπτονται ομάδες που δεν έχουν υποπέσει σε καμία παράβαση ενώ σχολίασε επικριτικά πως η κυβέρνηση δεν έλαβε κανένα παρόμοιο μέτρο όταν δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο.

«Εγώ πιστεύω ότι αυτό επηρεάζει τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν οικογένειες, οι οποίες περιμένουν το σαββατοκύριακο για να διασκεδάσουν, πηγαίνοντας να δουν την ομάδα τους. Αυτό από τη χαρά, σε μεταφέρει κατευθείαν στη λύπη. Αυτή η απόφαση που έχει παρθεί, έχει βλάψει κάποιους που δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα. Γιατί εδώ πάντα σκέφτονται τις μεγάλες ομάδες.

Και τι θα απογίνουν οι πιο μικρές ομάδες; Οι ομάδες που ζουν και συντηρούνται από τα εισιτήρια; Εγώ πριν από λίγο καιρό δήλωσα ότι είμαι από αυτούς που «μάχονται» για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Το να παίζεις ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο, είναι σα να παίζεις στην πλατεία με έναν φίλο σου. Το ποδόσφαιρο είναι με κόσμο, το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, το ποδόσφαιρο είναι τέχνη.

Κι εμείς θα πρέπει να παίξουμε με έναν παίκτη λιγότερο. Αλλά μπορεί κάποιους να τους βολεύει αυτό… Εμείς είμαστε πάντα έντεκα συν ένας. Θα νιώθουμε την ώθηση του κόσμου μας έξω από το γήπεδο. Αλλά μου φαίνεται άδικη αυτή η απόφαση γιατί αφορά κάποιους που δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Εμάς πριν από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σκότωσαν έναν οπαδό μας και όλα συνέχισαν κανονικά. Μετά έγιναν πράγματα τα οποία δεν επηρέασαν κάποιες αποφάσεις. Εμείς είπαμε στον κόσμο μας όχι βεγγαλικά, όχι πυροτεχνήματα και ο κόσμος μας το έκανε. Οπότε, αυτή η απόφαση τους βλάπτει όλους. Και περισσότερο βλάπτει το ίδιο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να το σκεφτούμε αυτό γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό.

Πέντε, έξι ομάδες πραγματικά ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Αυτές οι καταστάσεις, επίσης, οδηγούν στο ότι ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, πλέον να μην θέλουν».

 

 

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας