Επίθεση Καρανίκα στη Ραχήλ Μακρή – τη χαρακτηρίζει "ρετάλι τσίρκου" και "ηθικά ξεπλυμένη"

Με την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της Πλεύσης Ελευθερίας Ραχήλ Μακρή τα έβαλε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας.

NewsRoom 23/05/2016 | 12:55

Ο Καρανίκας εξαπέλυσε μέσω facebook σφοδρή επίθεση στη Ραχήλ Μακρή χαρακτηρίζοντας την «ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη», ενώ από τα «πυρά» του δεν ξέφυγε και η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη​.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Νίκος Καρανίκας:

«Η Ραχήλ Μακρή... αυτό το αστείο, το είχαμε στην βουλή-ντροπή μας.

Ίσως είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Η κοπελιά είναι ρετάλι τσίρκου και ηθικά ξεπλυμένη όσο το σεμεδάκι που της ταιριάζει αισθητικά-ηθικά.

Την απέβαλε ο κόσμος, όπως και όλη αυτήν την πολιτική παρέα που τρέχει δίπλα στην άκρα δεξιά και διαδηλώνει ενάντια στην κυβέρνηση. Τώρα ψάχνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις λινάτσες της αντίδρασης.

‘’Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες’’ , λέει ο λαός και αποφεύγουμε... αυτήν την αστεία που περιφέρεται στα μμε και φωτογραφίζεται όπως να’ ναι, ξεστομίζοντας ατάκες που θέλει να μοιάζουν πολιτικές.

Την βλέπω να φωτογραφίζεται γυμνή μαζί με την άλλη αστεία της ΝΔ, την αποτυχημένη δημοσιογράφα, την Βούλτεψη, που ταιριάζουν στην υστερία της απόγνωσης των ηττημένων, δίχως αντίκρισμα και μέλλον». 

Ο Νίκος Καρανίκας, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτησή του, την έσβησε.