Επιχείρηση της αστυνομίας στην Πεύκη για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα

Έφοδο πραγματοποίησαν δυνάμεις της Οικονομικής αστυνομίας σε σπίτι στην Πεύκη και συγκεκριμένα στην οδό Νικολάου Πλαστήρα νωρίς το απόγευμα σήμερα την οποία χρησιμοποιούσε μέλος της σπείρας με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

5afd993f1dc524da6a8b4665

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν χαρτόκουτα με μεγάλη ποσότητα αναβολικών, καθώς επίσης και άλλα φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία όμως πρέπει να εξεταστούν από ειδικούς, για το ποια είναι ακριβώς η ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το μέλος του κυκλώματος που είχε τον ρόλο του αποθηκάριου στην πολύκροτη υπόθεση των φαρμάκων. Ο Μανώλης Βαρβέρης, γνωστός με το προσωνύμιο «μηχανόβιος», παραλάμβανε με μηχανή τα φάρμακα, τα έβαζε σε κουτί όπως αυτά που έχουν οι εργαζόμενοι delivery, και στην συνέχεια τα πήγαινε σε αποθηκευτικούς χώρους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν σε πρώτο στάδιο ότι ίσως να πρόκειται για κάποια παράνομη, παράλληλη δραστηριότητα του μέλους της σπείρας, σαν μια… δεύτερη δουλειά.



Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…