Newsroom

Newsroom

Έπιασε τον θείο να βιάζει την κοπέλα του και τον έκανε… αγνώριστο!

Την οργή του ανιψιού του, «γνώρισε» από πρώτο χέρι ο 52χρονος William Mattson από τη Νότιο Καρολίνα, ο οποίος κατηγορείται…

theios

Την οργή του ανιψιού του, «γνώρισε» από πρώτο χέρι ο 52χρονος William Mattson από τη Νότιο Καρολίνα, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και βίασε την κοπέλα του ανιψιού ενώ εκείνος απουσίαζε. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Myrtle Beach Online, ο Mattson παρέσυρε την κοπέλα σε ένα υπνοδωμάτιο, κατά τη διάρκεια του οικογενειακού, πρωτοχρονιάτικου πάρτι, και τη βίασε. 

Όταν ο ανιψιός επέστρεψε στο σπίτι, άκουσε φωνές από το υπνοδωμάτιο των γονιών του, έσπασε την πόρτα και βρήκε το θείο να βιάζει την κοπέλα του, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.  Γεμάτος οργή, επιτέθηκε και γρονθοκόπησε επανειλημμένα  δράστη, αφού πρώτα τον οδήγησε εκτός σπιτιού, στο Conway, της Νότιας Καρολίνας.

Όταν στο σημείο έφτασε η αστυνομία, ο θείος ισχυρίστηκε ότι το σεξ ήταν με την συγκατάθεση της κοπέλας του ανιψιού του! Ο νεαρός τρελάθηκε, και του επιτέθηκε ξανά άγρια μπροστά στους αστυνομικούς, κάνοντάς τον… αγνώριστο.

Όσο για την κοπέλα; Αρνήθηκε πως το σεξ ήταν με τη θέλησή της, ενώ ο 52χρονος συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά πρώτου βαθμού.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη