Newsroom

Newsroom

Επέστρεψαν από την Κολομβία τα κλεμμένα ενδοσκόπια

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη ΓΑΔΑ για την επιστροφή των κλεμμένων ενδοσκοπίων που είχαν κλαπεί τον Μάιο από τα νοσοκομεία του Αγίου Σάββα, της Λαμίας, της Λάρισας και του Βόλου.

595cd96c1dc524da1e8b458d

Υπενθυμίζεται ότι τα ιατρικά μηχανήματα είχαν εντοπίσει σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. οι Κολομβιανές αρχές και τα είχαν στείλει πίσω στην Ελλάδα. Επιστράφηκαν τέσσερα ενδοσκόπια και δύο ακόμα εξαρτήματα, ενώ σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη σημερινή εκδήλωση επίκειται η επιστροφή και των υπολοίπων.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος συνεχάρη την ελληνική αστυνομία λέγοντας πως «δεν έχει προηγούμενο η συγκεκριμένη επιτυχία, καθώς έχει κλαπεί και άλλες φορές ιατρικός εξοπλισμός, ενδεχομένως μεγαλύτερης αξίας, αλλά δεν βρέθηκε γιατί δεν ασχολήθηκε κανείς, αλλά ούτε υπήρχε και η πολιτική βούληση».

«Η Ασφάλεια έβαλε τα γυαλιά στις αστυνομικές υπηρεσίες άλλων 11 κρατών που έχουν πανομοιότυπες κλοπές», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Οταν είχα δηλώσει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους με είχαν λοιδορήσει, αλλά όντως βρέθηκαν τα μηχανήματα, και κάποιοι από την αντιπολίτευση είχαν κάνει δηλώσεις για το αν υπάρχει υπουργείο Υγείας και ελληνική αστυνομία, ορίστε λοιπόν υπάρχει και υπουργείο Υγείας και ελληνική αστυνομία».

Από την πλευρά του ο διοικητής Ασφαλείας, κ. Χρήστος Παπαζαφείρης, δήλωσε: «τα στοιχεία που προέκυψαν από τις αρχές διαβιβάστηκαν στις αστυνομίες των ευρωπαϊκών κρατών και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν ενισχύσει σημαντικά τις δικές τους έρευνες».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…