Newsroom

Newsroom

Έπεσε ασανσέρ στην Εφορία του Βόλου – Τουλάχιστον ένας τραυματίας

Τουλάχιστον μια γυναίκα τραυματίστηκε όταν έπεσε το ασανσέρ στο κτίριο που στεγάζονται οι Α΄και Β’ Εφορίες του Βόλο.

589a1f531dc524c7108b4683

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο πολυόροφο κτίριο της οδού Ξενοφώντος. 

Όπως γράφει το magnesianews.gr, στο ασανσέρ του κτιρίου της Εφορίας όταν έπεσε από τον τετάρτο όροφο στο ισόγειο βρίσκονταν τρεις πολίτες. Δυο άνδρες και μια γυναίκα. Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τοπικού site, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Εργαζόμενοι στην Εφορία καταγγέλλουν τις συχνές βλάβες των ασανσέρ και στις δύο εισόδους του κτιρίου. 

Όπως ανέφερε μετά στους πυροσβέστες η τραυματισμένη γυναίκα, πριν ακόμη ξεκινήσει, ακούστηκε ένα απότομο μπαμ και ξαφνικά το ασανσέρ βρέθηκε στο ισόγειο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και επί τόπου πήγαν τρία οχήματα με επτά άνδρες, όπως και ο γιατρός του ΕΚΑΒ, ενώ ήδη στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί κόσμος και εργαζόμενοι στην Εφορία.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα στο ισόγειο και διαπίστωσαν ότι το κουβούκλιο του ασανσέρ βρισκόταν περίπου 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους και ευτυχώς, οι τρεις επιβαίνοντας ήταν καλά στην υγεία τους.

Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στη μύτη και παραπονέθηκε ότι πονούσε το πόδι της, με αποτέλεσμα να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό και στη συνέχεια να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι άλλοι δύο άνδρες που βρισκόταν στο ασανσέρ ήταν καλά στην υγεία τους και δεν απαιτήθηκε ούτε η παροχή πρώτων βοηθειών.

Διαρκείς οι βλάβες στα ασανσέρ

Εργαζόμενοι στην Εφορία καταγγέλλουν ότι οι βλάβες στα ασανσέρ και στις δύο εισόδους προς την Εφορία είναι διαρκείς και πολλές φορές έπεσαν τόσο εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Βόλου, όσο και φορολογούμενοι, αλλά και μια φορά η καθαρίστρια.

Ακόμη επισήμαναν ότι ο συντηρητής του ασανσέρ, όταν επισκευάζει τη βλάβη λέει ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, αλλά οι βλάβες είναι συνεχείς. Οι εργαζόμενοι ζητούν την αντικατάσταση των ασανσέρ, τονίζοντας ότι ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα είναι άμεσος.

Το γεγονός των συχνών βλαβών επιβεβαιώνουν και πυροσβέστες που καλούνται πολύ συχνά για να κάνουν απεγκλωβισμούς ανθρώπων όταν τα ασανσέρ πέφτουν, όπως έγινε και σήμερα.

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

Ακρίτα

Η θέση της Έλενας Ακρίτα για την υπόθεση Καλλιάνου: «Με όλο το σεβασμό στον πόνο του…»

«H δήλωση του βουλευτή («εκλιπαρεί» υπουργό να…μεσολαβήσει) είναι ηθικά και πολιτικά ελεγκτέα», αναφέρει με εμφατικό…

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

ΜΑΤπΡέντη

Νέα προφυλάκιση για τη δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή ο «Κοντός», ηθικός αυτουργός της επίθεσης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ένας ακόμη εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής οργάνωσης των χουλιγκαν…