Επεισόδιο Ρέντη: Πηγές του υπουργείου προστασίας του πολιτή αδειάζουν…τον Οικονόμου

Ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» ούτε έχει κατονομαστεί ούτε έχει ταυτοποιηθεί.

ek oikonomoy

Ένα ακόμη επιτελικό μπάχαλο.  Και αυτή την φορά το προκάλεσε ο ίδιος ο Γιάννης Οικονόμου με την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Και αυτό διότι ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφερόμενος στην υπόθεση για τα επεισόδια στου Ρέντη, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, σημείωσε ότι «έχει κατονομαστεί το πρόσωπο που διέταξε την επίθεση στους αστυνομικούς» και προανήγγειλε νέες συλλήψεις.

Προφανώς μέσα στον πανικό του ο Γιάννης Οικονόμου για να δείξει ότι τα αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ λειτουργούν, και για να κρύψει την ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την οπαδική βία, προχώρησε σε μια ακόμη επικοινωνιακή δήλωση…

Αρμόδιες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξηγούν ότι πρόκειται για λάθος διατύπωση, καθώς ο φερόμενος ως «καθοδηγητής» ούτε έχει κατονομαστεί ούτε έχει ταυτοποιηθεί.

Ο 18χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση στην κατάθεσή του τον περιέγραψε ωστόσο δεν ήταν σε θέση να τον κατονομάσει. Μέχρι αυτή την ώρα οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ταυτοποίησή του «καθοδηγητή», όσο και των υπόλοιπων 4-5 «αρχηγικών μελών», που ήταν εκτός του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» και εφοδίαζαν τους χούλιγκαν.

Διεθνώς ρεζίλι-Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA

Όπως μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα σερβικά ΜΜΕ, η διοίκηση της Μπάτσκα Τόπολα ξεκαθάρισε με επιστολή της προς την UEFA, ότι δεν είναι διατεθειμένη να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη αν δεν επιτραπεί η είσοδος των οπαδών της στο φαληρικό γήπεδο, όπως δηλαδή προκύπτει μετά την τελευταία απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη οι Σέρβοι φιλοξενούνται από τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και ψάχνουν αποτέλεσμα εκτός έδρας ώστε να κατακτήσουν την 3η θέση που οδηγεί στο Conference. Ως προς τον κόσμο της, πρόκειται για 130 άτομα, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας, ενώ στην επιστολή τονίζεται ότι έχουν δαπανηθεί περίπου 100.000 ευρώ για τα εισιτήρια και τη διαμονή των συγκεκριμένων οπαδών.

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…