Επεισόδια Ρέντη: Νέες συλλήψεις προανήγγειλε ο Οικονόμου

«Κατονομάστηκε άτομο για τα επεισόδια»

οικονομου

Θα υπάρξουν νέες συλλήψεις για τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, με τον ίδιο να αναφέρει ότι κατονομάστηκε άτομο που έδωσε τις φωτοβολίδες. Ο

Διαβάστε επίσης-Oπαδική βία: Η κυβέρνηση γνώριζε τους χούλιγκαν και δεν έκανε τίποτα;

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσπαθόντας να δικαιολογήσει την αδράνεια την ανικανότητα της κυβέρνησης να βάλει τέλος στην οπαδική βία, είπε: «Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή,. Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες, ξύλα, πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου».

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» υπογράμμισε.