Oπαδική βία: Η κυβέρνηση γνώριζε τους χούλιγκαν και δεν έκανε τίποτα;

Τι περιλαμβάνουν οι φάκελοι για την οπαδική βία που παρέδωσαν σήμερα στον Άρειο Πάγο οι υπουργοί Οικονόμου και Βρούτσης

οπαδικη βια2

Μια λίστα με τουλάχιστον 200 ονόματα προσώπων που έχουν εμπλακεί σε περιστατικά οπαδικής βίας σε ολόκληρη τη χώρα και από όλες τις ομάδες παρέδωσαν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιωργία Αδειλίνη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο υπουργός Αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ονοματολογία στους φακέλους πήγαινε έως και 15 χρόνια πίσω, με όλα τα αιματηρά επεισόδια, ακόμα και τη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου. Μάλιστα, τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, αφορούν και σε εγκληματικές δραστηριότητες των εμπλεκομένων προσώπων και με το κοινό ποινικό έγκλημα, όπως εκβιασμοί, ναρκωτικά, προστασία.

Μεταξύ αυτών βρίσκονται και 90 «σεσημασμένοι» χούλιγκαν του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με τους περισσότερους εξ αυτών να είναι… φακελωμένοι στις Αρχές

Μέσα στους μπλέ φακέλους που κρατούσαν οι δύο υπουργοί υπάρχουν στοιχεία από αναρτήσεις σε διαδικτυακά προφίλ που διαχειρίζονταν τα συγκεκριμένα άτομα, εικόνες μετά από επιθέσεις που φέρονται να είχαν συμμετοχή και μαρτυρίες θυμάτων τους.

 

Mετρ της ανικανότητας;

Το ερώτημα που απασχολεί πολλούς, και για να βάλλουν όλοι κατά της κυβέρνησης, τότε ούτε τυχαίο είναι, ούτε σύμπτωση. Οι δυο υπουργοί δεν ανέφεραν τι έκανε η ΕΛ.ΑΣ. για να συλλάβει τους θύτες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να προστατεύσει την κοινωνία. Αν υπολίσει κανεις ότι υπήρχαν πρόσφατα οι θάνατοι του Αλκη και του Μιχάλη, τότε τι; όλα δούλευαν… ρολόι και ο κύριος Οικονόμου ούτε που σκέφτηκε να καταθέσει στον Αρειο Πάγο για το φιάσκο με τους Κροάτες.

Γ. Οικονόμου: Θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις – Κατονομάστηκε το άτομο που έδωσε τις φωτοβολίδες

Θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τα επεισόδια στον αγώνα βόλει Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, επισημαίνοντας πως ο άνθρωπος που τους προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει κατονομαστεί.

 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε: «Θα έχουμε συλλήψεις, δεν θα μείνουμε μόνη στη συγκεκριμένη σύλληψη του καθομολογία δράστη. Υπάρχει πλήθος στοιχείων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να φτάσουμε στον καθοδηγητή,. Έχει κατονομαστεί από το δράστη άνθρωπος που παρακίνησε τα μέλη αυτής της συμμορίας να βγουν από την εξέδρα και να επιτεθούν τους αστυνομικούς. Είναι ο άνθρωπος που εφοδίασε με όπλα, φωτοβολίδες, ξύλα, πέτρες τα οποία είχε κρύψει σε χώρο εκτός γηπέδου».

«Αναζητούμε τον άνθρωπο αυτό αξιοποιώντας μια σειρά από στοιχεία. Υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία, η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη» υπογράμμισε.

Σοκάρει η Τερζή: «Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση – Εκείνο το βράδυ μέσα μου πέθαινα» (Video)

image 7

Σοκάρει η Τερζή: «Στη Eurovision δέχτηκα ψυχική κακοποίηση – Εκείνο το βράδυ μέσα μου πέθαινα» (Video)

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλάει για την συμμετοχή της στη Eurovision και για πρώτη φορά αποκαλύπτει…

Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στην παραλία της Αγίας Μαρίνας – Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης

εκαβ3

Τραγωδία στην Κρήτη: Τουρίστας έχασε τη ζωή του στην παραλία της Αγίας Μαρίνας – Δεν υπήρχε ναυαγοσώστης

Λόγω του ισχυρού κυματισμού και του αέρα είχε παρασυρθεί σε μεγάλη απόσταση από την παραλία…

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

satti marina

Viral (ξανά) η Σάττι: Τραγουδάει το «Ζάρι» στην ντουζιέρα και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο

Έχει συγκεντρώσει ήδη μέχρι στιγμής 1,7 εκατομμύρια προβολές καθιστώντας το βίντεο το πρώτο trend στην…