Newsroom

Newsroom

Επεισόδιο με βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο

Στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, θέλησε να πιει τον καφέ του το πρωί ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης, συνοδευόμενος από τρία άτομα,…

mparmparousis

Στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο, θέλησε να πιει τον καφέ του το πρωί ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης, συνοδευόμενος από τρία άτομα, όπως μεταδίδει το agriniopress.gr.

Και όλα αυτά ενώ η τοπική κοινωνία «βράζει” από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα , με την πραγματοποίηση αντιφασιστικών συλλαλητηρίων.

Η παρουσία του όμως δεν πέρασε απαρατήρητη. Πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν με έντονο τρόπο. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατάλαβε ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει με αποτέλεσμα να φύγει άρον – άρον με τη συνοδεία του από την πλατεία για να αποφύγει τα χειρότερα, επιβιβαζόμενος στη βουλευτική Μερσεντές του, πριν προλάβει να πιει τον καφέ του.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απεικονίζεται σε φωτογραφίες με το δολοφόνο του 34χρονου, Γιώργο Ρουπακία. Αν και ο ίδιος δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής έχει γίνει και άλλες φορές στόχος ομάδων πολιτών στο Αγρίνιο.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…