Newsroom

Newsroom

Επεισόδια, τραυματισμός και μία σύλληψη στη συναυλία του Manu Chao στη Θεσσαλονίκη

Ο υπεύθυνος για τη διοργάνωση της συναυλίας του Μανού Τσάο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας. Πρόκειται…

chao

Ο υπεύθυνος για τη διοργάνωση της συναυλίας του Μανού Τσάο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας. Πρόκειται για έναν 57χρονο νόμιμο εκπρόσωπο μουσικών παραγωγών και εκδηλώσεων, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, δεν μερίμνησε για τη λήψη μέτρων ελέγχου και ασφάλειας των θεατών.

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγα λεπτά αφού ανέβηκαν στη σκηνή οι Active Member οι οποίοι άνοιξαν τη συναυλία, όταν ομάδα ατόμων συνεπλάκη με άλλη ομάδα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι θερμόαιμοι πετούσαν φωτοβολίδες και μπουκάλια, χρησιμοποιούσαν λοστούς, ξύλα κι άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση στο συναυλιακό χώρο. Mάλιστα ορισμένοι θεατές αποχώρησαν από το σημείο.

Από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας 40χρονος, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…