Newsroom

Newsroom

Έπαθε και πνευμονία ο Μίκαελ Σουμάχερ;

Δυσκολεύουν τα πράγματα για το θρύλο της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται σε κώμα από τα τέλη Δεκέμβρη, μετά…

schumacher

Δυσκολεύουν τα πράγματα για το θρύλο της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ, που νοσηλεύεται σε κώμα από τα τέλη Δεκέμβρη, μετά από ατύχημα στο σκι, καθώς σύμφωνα με τη γερμανική Bild ο Γερμανός πιλότος προσεβλήθη από πνευμονία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σουμάχερ λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή με αντιβιοτικά, ενώ δεν είναι σαφές ποιες είναι οι συνέπειες της επιπλοκής αυτής και να εξαιτίας της έχει «παγώσει» η διαδικασία της προσπάθειας να βγει από το κώμα. Πάντως, Γερμανός καθηγητής δήλωσε στην Bild: «Η πνευμονία είναι γενικά μία σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια, γιατί το σώμα προσλαμβάνει λιγότερο οξυγόνο και γίνεται πιο αδύναμο». Ο ίδιος παρατήρησε ότι οι ασθενείς που βρίσκονται σε κώμα συχνά παθαίνουν πνευμονία επειδή δεν μπορούν να βήξουν, κάτι που θα προστάτευε τους πνεύμονες.

Πάντως, η εκπρόσωπος του Μίκαελ Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα περί πνευμονίας, τονίζοντας: «Δε σχολιάζουμε φήμες».

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…