Newsroom

Newsroom

Μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ

Δεν άντεξε στο άκουσμα της πληροφορίας για το θάνατο του γιου της

5942804

Δεν άντεξε η μητέρα του 29χρονου δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ και έπαθε έμφραγμα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η μητέρα του άτυχου άνδρα κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί πως στον «Ερυθρό Σταυρό» έχουν διακομιστεί και χούλιγκαν των Κροατών που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για το λόγο αυτό, έξω από το νοσοκομείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Είχε ακουστεί πως θα γίνει κατέβασμα» (video)

Οι άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας ήρθαν αντιμέτωποι με εικόνες απύθμενουοπαδικού μίσους και βίας που αποτέλεσμα είχαν ως αποτέλεσμα καταστροφές, τραυματισμούς και πάνω από όλα τηδολοφονία ενός παιδιού που έχασε άδικα τη ζωή του και έτσι εντάσσεται στη μακρά τραγική λίστα των θανάτων λόγω χουλιγκανισμού.

Οι Κροάτες χούλιγκανς έφτασαν ανενόχλητοι ως την Αθήνα και συγκεκριμένα τη Νέα Φιλαδέλφεια, μετατρέποντας την περιοχή σε εμπόλεμη ζώνη, όπου έχασε τη ζωή του ο 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ, μετά από χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Όπως καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας στο Open, «είχε ακουστεί» ότι θα συμβεί «κατέβασμα».

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Σταύρος Καλιακούδας, ιδιοκτήτης καφέ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας είπε: «Περίπου 10 παρά περίπου είχα το μισό μαγαζί μισογεμάτο. Ήρθε ένα άτομο και μου είπε πως θα κάνουν «κατέβασμα» οι Κροάτες. Μετά από δέκα λεπτά άρχισαν να βάζουν φωτιές και μετά έκαναν επίθεση 200-300 άτομα».

«Στο κατέβασμα εδώ άρχιζαν και σπάγανε», πρόσθεσε. «Έπεσε πολύ ξύλο παιδιά», σχολίασε.

«Φίλος μου είχε φέρει το εγγόνι του. Τριών μηνών. Ευτυχώς πρόλαβε και έφυγε», είπε.

«Η αστυνομία ήρθε μισή ώρα μετά το συμβάν. Το συμβάν κράτησε μισή ώρα. Πάντως ήξερα ότι είχε ακουστεί ότι θα γίνει», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος άνθρωπος μιλώντας και στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Έπεσε πάρα πολύ ξύλο, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Γύρω γύρω ήταν πολλές ομάδες. Είδα έναν τραυματία με ανοιγμένο κεφάλι να τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο».

Και είπε ακόμα: «Δυστυχώς η αστυνομία ήρθε μετά από μισή ώρα».

«Ένα παλικάρι από την ΑΕΚ ήρθε μισή ώρα πριν το συμβάν και με ενημέρωσε ότι θα έρθουν Κροάτες, έχε το νου σου», πρόσθεσε.

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

2ddc1139 418e 49d4 89e5 2ee2952e483b

Σε κρίσιμη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων - Πιο ελαφρά τραυματίστηκαν τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…