Newsroom

Newsroom

Επανεμφάνιση Σώρρα με νέες υποσχέσεις – Θα πληρώσει, λέει, την εφορία όλων των Ελλήνων

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του Αρτέμη Σώρρα, του ανθρώπου που υπόσχεται να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας εκτιλήχθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του όπου υποσχέθηκε να πληρώσει την εφορία όλων των Ελλήνων.

57c1f6b51dc52439738b4f26

Μιλώντας σε εκδήλωση της οργάνωσής του «Ελλήνων Συνέλευσις, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Το χρέος δεν είναι υπαρκτό, αλλά εμείς θα πληρώσουμε ό,τι χρωστάμε. Θα κάνουμε έναν μεγάλο έλεγχο στην χώρα μας. Όλοι οι έλληνες πολίτες πρέπει να μπουν στην «Ελλήνων Συνέλευσις». Στην Τρίπολη ήδη έχουμε γραφείο και προγραμματίζουμε να λειτουργήσουμε άλλα τρία. Ας ξεχάσουμε τις διαφορές μας κι ας ενωθούμε».

Ο ίδιος κάλεσε όλους τους Έλληνες να καταθέσουν την εντολή εξουσιοδότησης προς την εφορία, ζητώντας να πληρωθούν τα χρέη τους μέσα από το λογαριασμό που υποστηρίζει ότι υπάρχουν τα 600 δισ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2012 ο Σώρρας παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος έξι χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού Δημοσίου συνολικού ύψους 600 δισ. δολαρίων, δηλώνοντας πως μπορεί να αποπληρώσει το ελληνικό χρέος.

Η Τράπεζα της Ελλάδος φυσικά εμφανίστηκε δύσπιστη απέναντι στους ισχυρισμούς του και ξεκίνησε έρευνα για το θέμα ζητώντας τη συνδρομή του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ. Η απάντηση τον Οκτώβριο του 2014, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Σε απάντηση του αιτήματός σας για έλεγχο και εξακρίβωση της εγκυρότητας των εγγράφων που αποστείλατε, σας γνωρίζουμε ότι εξετάσαμε τα έγγραφα και ότι ΔΕΝ αποτελούν έγκυρα διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εν λόγω έγγραφα αποτελούν προϊόν απάτης και χρησιμοποιούν παρανόμως ονόματα αξιωματούχων του υπουργείου Οικονομικών.Το υπουργείο συνιστά στους παραλήπτες να μην απαντούν σε τέτοιου είδους αλληλογραφία».

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

tanks israel

Τελεσίγραφο του Iσραήλ: Μια εβδομάδα προθεσμία στη Χαμάς για τους ομήρους αλλιώς επιτίθεται στη Ράφα

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου απειλεί εδώ και μήνες να εισέλθει στη Ράφα.