Newsroom

Newsroom

ΕΟΦ: Ανακαλεί γνωστό αντιόξινο χάπι για την παλινδρόμηση και το έλκος

Ο ΕΟΦ γνωστοποίησε στο καταναλωτικό κοινό ότι ανακαλείται από την αγορά συγκεκριμένη παρτίδα από ένα γνωστό αντιόξινο φάρμακο

2207787 1

Με επίσημη ανακοίνωσή που εξέδωσε ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων), κάνει γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ότι ανακαλείται από την αγορά συγκεκριμένη παρτίδα από ένα γνωστό αντιόξινο φάρμακο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΟΦ, η ανάκληση αποφασίστηκε «καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο της εμφάνισης».

Έτσι ο ΕΟΦ ανακάλεσε την παρτίδα 200220 (ημ/νία λήξεως 03/2023) του φαρμακευτικού προϊόντος NOXADIF GR.TAB 40MG/TAB.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το NOXADIF GR.TAB 40MG/TAB

«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ανάκληση της παρτίδας 200220 (ημ/νία λήξεως 03/2023) του φαρμακευτικού προϊόντος ‘NOXADIF GR.TAB 40MG/TAB’, καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές του προϊόντος ως προς τον έλεγχο της εμφάνισης.

Η εταιρεία ΑΔΗΦΑΡΜ Μ.Ε.Π.Ε. οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τη συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.

Τα παραστατικά της ανάκλησης πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.»

 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη