Newsroom

Newsroom

Εντοπίστηκε η ουρά του αεροπλάνου της AirAsia με τα μαύρα κουτιά

Την ουρά του αεροσκάφους της μοιραίας πτήσης QZ8501 της AirAsia εντόπισαν κάτω από το νερό οι ινδονησιακές αρχές. «Βρήκαμε την…

80019261 indonesia missing plane 624 v5

Την ουρά του αεροσκάφους της μοιραίας πτήσης QZ8501 της AirAsia εντόπισαν κάτω από το νερό οι ινδονησιακές αρχές. «Βρήκαμε την ουρά, κάτι που ήταν για σήμερα ο κύριος στόχος μας, δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης, Φρανσίσκους Μπάμπανγκ Σοελίστιο.

Η ουρά είναι το τμήμα στο οποίο βρίσκονται τα κρίσιμης σημασίας μαύρα κουτιά που καταγράφουν τις συνομιλίες και τα στοιχεία της πτήσης. Όταν οι αρχές καταφέρουν να τα ανασύρουν, ενδεχομένως να δοθούν απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το αεροσκάφος.

Υπενθυμίζεται πως το Airbus A320-200 της εταιρείας AirAsia κατέπεσε στις 28 Δεκεμβρίου στη θάλασσα της Ιάβας ενώ πετούσε από τη Σουραμπάγια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας, προς τη Σιγκαπούρη με 162 επιβαίνοντες και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί επιζώντες.

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

δημος βερυκιοσ

Σημαντική αποκάλυψη Βερύκιου: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός στη ΝΔ για το πώς μπορούν να “πιάσουν” τον Κασσελάκη» (video)

Τον έντονο προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τη δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε ο Δήμος…