Εντοπίστηκε μεγάλη χασισοφυτεία πίσω από το "On the Rocks" του Αντύπα (ΦΩΤΟ)

Ενας Αλβανός που δούλευε στο παλαιό νυχτερινό κέντρο On the Rocks του γνστού λαϊκού τραγουδιστή Γιάννη Αντύπα, στη Βουλιαγμένη, είχε στήσει ολόκληρη φυτεία κάνναβης σε οικόπεδο πίσω από το κέντρο.

57d2ef951dc524174e8b4b84

Όπως αναφέρει το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο συγκεκριμένος χώρος είναι προς πώληση τα τελευταία χρόνια και δηλώνει έκπληκτο για την αποκάλυψη. Ο Αλβανός δούλευε στο συγκεκριμένο μαγαζί τα προηγούμενα χρόνια και γνωρίζοντας τα κατατόπια, καταπάτησε το οικόπεδο μέχρι που συνελήφθη

Ο 34χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια και εμπορία κάνναβης ενώ στο οικόπεδο εντοπίσθηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, από την οποία εκριζώθηκαν 73 δενδρύλλια σε πλήρη ανάπτυξη. Επιπλέον κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους τριών κιλών. Σύμφωνα με την αστυνομία, το χρηματικό όφελος από την πώληση των κατασχεθεισών ποσοτήτων κάνναβης υπολογίζεται σε 200.000 ευρώ.


Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και το Τ.Α. Λιοσίων συνέστησε ειδική ομάδα προκειμένου να διερευνηθεί υπόθεση διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης στις περιοχές Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης.

Μετά από έρευνες και πολυήμερες αναζητήσεις, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία υπηκόου Αλβανίας και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, στη διακίνηση ναρκωτικών. Ο Αλβανός έκρυβε χασίς και στην οικία του, στην περιοχή της Βάρης. Από την επιτήρηση του σπιτιού εντοπίσθηκε επιπρόσθετα φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.


Στο πλαίσιο αυτό και μετά από συντονισμένη επιχείρηση, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βάρκιζα και πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία-καβάντζα που χρησιμοποιούσε, εντός της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -3- κιλών

270 σπόροι κάνναβης

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

11 κινητά τηλέφωνα

6 φορητοί ασύρματοι

πλήθος πακέτων τηλεφωνικών συνδέσεων

Επιπλέον σε ειδικά διαμορφωμένη φυτεία, που διατηρούσε στον προαύλιο χώρο της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από -0,6- έως -3,2- μέτρα

εξοπλισμός καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (αυτόματο ποτιστικό σύστημα, εργαλεία, λιπάσματα κλπ)

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη