Newsroom

Newsroom

Εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο η γνωστή ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου

Στο Δρομοκαΐτειο μεταφέρθηκε εκ νέου μετά τον εντοπισμό της από την αστυνομία, το μεσημέρι της Τρίτης, η ηθοποιός Τριανταφύλλη Μπουτεράκου. Εκεί θα της χορηγηθεί η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Η ηθοποιός είχε εισαχθεί στο Δρομοκαϊτειο μετά από εισαγγελική παραγγελία.

5818ad951dc524066c8b4aa1

Υπενθυμίζεται ότι η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου είχε αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο, ενώ σε δηλώσεις στην «Espresso» είχε πει: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ».

Η ηθοποιός κατηγορούσε την οικογένειά της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρικό ίδρυμα και εξομολογείτο πως δεν θα διστάσει να κινηθεί νομικά εναντίον τους. «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή…» είπε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου και πρόσθεσε πως με τους γονείς της τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεό να φύγει από το πατρικό της και να μετακομίσει για κάποιο χρονικό διάστημα στη Μύκονο.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες. Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ισχυρίζεται πως η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματα και πως οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να πάνε για ψώνια στους Αγίους Ανάργυρους και βρέθηκαν στη Σπάρτη. «Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη