Η κ. Δημητρίου ζήτησε, αφού συνεννοηθεί προηγουμένως ο κ. Ντογιάκος με τους αρμοδίους του υπουργείου Εξωτερικών, να θέσει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της μετάφρασης σε δύο γλώσσες.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες (14.7.2016), ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Παρασκευόπουλος, κατέθεσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση των δυο υποθέσεων της Siemens που αναβλήθηκαν επ? αόριστον.
Εξάλλου, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεώργιος Μπόμπολης, έθεσε στο αρχείο την αίτηση του πρώην στελέχους του ΟΤΕ και κατηγορούμενου για δωροδοκία, Γιώργου Καραπλή, που ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για επ? αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης της Siemens.
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια