Newsroom

Newsroom

Ένταση έξω από το Μαξίμου από εργαζόμενους στα ιδιωτικά κανάλια – Πρόσκληση από Παππά και Γεροβασίλη για συνάντηση (ΦΩΤΟ)

Ένταση επικράτησε έξω από το Μαξίμου όταν εργαζόμενοι στα ιδιωτικά κανάλια έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και έφτασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Είχε προηγηθεί ειρηνική παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από τη Βουλή, ενώ έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία για να συναντηθεί με το Νίκο Παππά και την Όλγα Γεροβασίλη.

57fb5be61dc524e8618b47e9

Με κύρια συνθήματα «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις» και «όχι στο μαύρο, ναι στο αύριο» δημοσιογράφοι, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικοί που εργάζονται σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από την κύρια είσοδο της Βουλής. 

Στη συνέχεια θέλησαν να φτάσουν έξω από το Μαξίμου, πιάνοντας -σύμφωνα με τις πληροφορίες- στον ύπνο τους άντρες των ΜΑΤ, γεγονός που τους βοήθησε να φτάσουν μέχρι την είσοδο του πρωθυπουργικού Μεγάρου. Μάλιστα, κρέμασαν πανό στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμου.

Οι συγκεντρωμένοι ζητούν διασφάλιση των θέσεων εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και σταθερή, μόνιμη εργασία με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Σημειώνεται ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ έχουν κηρύξει για σήμερα 5ωρη στάση εργασίας, έως τις 15.00, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.

Το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα στη διαμαρτυρία εντός νομίμου πλαισίου και επεσήμαναν ότι έχει προσκληθεί αντιπροσωπεία για να συναντηθεί με το Νίκο Παππά και την Όλγα Γεροβασίλη.






Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

aeroplano 1

Τρόμος στον αέρα και πάλι: Πάνω από 12 τραυματίες σε πτήση της Qatar Airways μετά από αναταράξεις

Έξι επιβάτες και έξι μέλη του πληρώματος ανέφεραν τραυματισμούς. «Η ομάδα του αεροδρομίου του Δουβλίνου…

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

astynomikos ellada arthro

Άγριο επεισόδιο στο Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί-Τους επιτέθηκε επιχειρηματίας

Οι δύο αστυνομικοί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Αγρινίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελαφρά τραύματά τους