Newsroom

Newsroom

Ενώπιον του ανακριτή ο 20χρονος που μαχαίρωσε το 11χρονο αγόρι

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε νωρίτερα ο εισαγγελέας στον 20χρονο…

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε νωρίτερα ο εισαγγελέας στον 20χρονο Ολλανδό, ο οποίος αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή.

ο 20χρονος Ολλανδός Cirino Schrijver, που τη νύχτα της Τρίτης μαχαίρωσε 20 φορές ένα 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία επειδή το παιδί ζήτησε πίσω τα πραγματά του, τα οποία είχε κλέψει ο Ολλανδός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, σήμερα, στις 10.00.   Το νεαρό έφεραν στο Δικαστικό Μέγαρο από την πίσω πόρτα του Μεγάρου, ενώ δεν έχει δικηγόρο υπεράσπισης.

Ο 20χρονος ανιματέρ, σύμφωνα με το cretalive.gr φαινόταν απολύτως ψύχραιμος στην απολογία του, εξιστορώντας καρέ-καρέ το χρονικό της τραγωδίας που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στο 11χρονο αγόρι. Όπως αποκάλυψε ήταν σίγουρος ότι είχε σκοτώσει το παιδί και αφού πλύθηκε από τα αίματα, πήγε και συνέχισε τη δουλειά του ως ανιματέρ, με σκοπό να επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος για να θάψει το πτώμα.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…