Ενίσχυση από την ακροδεξιά επενδύει την παραταξη του ο Αχιλλέας Μπέος

Με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου κατεβαίνει υποψήφια των «Σπαρτιατών» και πρώην υποψήφια της Χρυσής Αυγής.

μπέος1 2

Tους 88 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους των ενοτήτων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας παρουσίασε ο Αχιλλές Μπέος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Μαρία Μυλωνά, η οποία επαγγέλλεται καθηγήτρια φυσικής αγωγής. Ήταν η μόνη υποψήφια στο Νομό Μαγνησίας με τους «Σπαρτιάτες» και με τις αναρτήσεις της περίμενε να πάρει την έδρα και να εκλεγεί βουλευτής.

 

spartiates maria mylona

 

Οι Ενεργοί Πολίτες σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως:

«Θα θέλαμε πολύ να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ψηφοδέλτιο που παρουσιάστηκε χθες από τον δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, αλλά η παρουσία μελών της Χρυσής Αυγής και πλέον των Σπαρτιατών δεν μας το επιτρέπει.

Συγκεκριμένα, η Μαρία (Μαίρη) Μυλωνά υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ιωνίας δηλώνει λάτρισσα της Χούντας, του ναζιστή Ηλία Κασιδιάρη και του γνωστού αντισημίτη πατέρα Πλεύρη, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές δράσεις της αποδεδειγμένα εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.

Να θυμίσουμε στους συμπολίτες μας ότι η παρούσα Δημοτική Αρχή αρνήθηκε να ψηφίσει κείμενο για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, κλείνοντας έτσι το μάτι στη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Στα επεισόδια που είχαν δημιουργηθεί όταν ο Δήμος παραχώρησε δημοτική αίθουσα στο Διμήνι για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από την Χρυσή Αυγή, ο κ. Μπέος είχε δηλώσει «είναι δικαίωμά τους να είναι φασίστες» δείχνοντας ανοικτά την ανοχή του στην εγκληματική Χρυσή Αυγή, πληρώνοντας βέβαια προεκλογικά γραμμάτια.

Τώρα μέσα στον προεκλογικό πανικό του για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνει την αγαστή συνεργασία του με τον Ηλία Κασιδιάρη και το κακέκτυπο της Χρυσής Αυγής, τους Σπαρτιάτες.

Οι υποστηρικτές μορφωμάτων του φασισμού και του ναζισμού και εμμέσως πλην σαφώς των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα ανήκουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας και όχι σε ψηφοδέλτια δημοτικών εκλογών. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών!».

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

gefyra

Τέμπη: Από μία… κλωστή κρέμεται η γέφυρα στην Αγία Παρασκευή – Οκτώ μήνες μετά τον Daniel (Photos)

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel η Θεσσαλία προσπαθεί να επουλώσει…

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

FS climate change

Συνεχίζει ακάθεκτη η υπερθέρμανση του πλανήτη: Θερμοκρασίες-ρεκόρ και τον Απρίλιο

Το κλιματικό φαινόμενο Ελ Νίνιο συνέχισε να αποδυναμώνεται, αλλά δεν παρατηρήθηκε καμιά αλλαγή στη βασική…