Newsroom

Newsroom

Ένα video για τον Σημίτη που δεν "έπαιξε" ποτέ στα κανάλια

Στον τοίχο έστησε τον Κώστα Σημίτη η ομάδα Real Democracy Now! Berlin/GR, η οποία απαίτησε από τον πρώην πρωθυπουργό να…

simitis

Στον τοίχο έστησε τον Κώστα Σημίτη η ομάδα Real Democracy Now! Berlin/GR, η οποία απαίτησε από τον πρώην πρωθυπουργό να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν σχετικά με την σημερινή κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδος. ο κ. Σημίτης αρνήθηκε να σχολιάσει την παρέμβαση και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης με θέμα “Η Ελλάδα στην κρίση; Πώς μπορεί η Ελλάδα να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στην Ευρώπη;” Η οποία οργανώθηκε από το ίδρυμα Heinrich-Böll των Γερμανών Πρασίνων, η ομάδα Real Democracy Now! Berlin/GR πραγματοποίησε παρέμβαση με στόχο να καταδείξει τις ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού και των κυβερνήσεών του αναφορικά με την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα, επιμένοντας στο θέμα της διαφθοράς και την ευθύνη συνεργατών του κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του (Siemens, Ferrostahl) αλλά ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…