Newsroom

Newsroom

Εν αναμονή εξελίξεων στο "Μεγάλο Κανάλι"

Υπ’ ατμόν βρίσκονται οι δημοσιογράφοι του

mega 10

Υπ’ ατμόν βρίσκονται οι δημοσιογράφοι του Mega μετά την ανακοίνωση της διοίκησης, η οποία στοχεύει σε κλιμακωτές μειώσεις (10%, 15% και 20%) ανάλογα με τις αποδοχές των εργαζομένων.

Τη Δευτέρα οι δημοσιογράφοι πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις 18:00 έως και τις 24:00, σε μια πρώτη αντίδραση στις προθέσεις της διοίκησης, με αποτέλεσμα να μη μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο του σταθμού, αλλά ούτε και οι προγραμματικές δηλώσεις. Από την πλευρά της, η ΕΣΗΕΑ κάλυψε την κινητοποίηση των εργαζομένων, στέλνοντας και σχετικό εξώδικο προς τη διοίκηση του καναλιού.

Την συμπαράστασή τους έδειξαν και οι τεχνικοί του καναλιού, καθώς και η ΕΤΙΤΑ προχώρησε σε στάση εργασίας. Την Τρίτη στις 12:00 είναι προγραμματισμένη η ενημέρωση των εργαζομένων από το διευθύνοντα σύμβουλο του MEGA, Νίκο Πεφάνη. Αμέσως μετά, στις 15:00 οι δημοσιογράφοι θα προχωρήσουν σε νέα συνέλευση για να καθορίσουν περαιτέρω τη στάση τους ανάλογα με τη στάση της διοίκησης.

Αξιοσημείωτο είναι πως η ανακοίνωση της διοίκησης του καναλιού έρχεται ως συνέχεια στις μειώσεις αποδοχών, αλλά και προσωπικού που έχουν πραγματοποιηθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…