Newsroom

Newsroom

Εμποδίζουν τον έλεγχο "μουσείου" με ανεξέλεγκτο οπλισμό;

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκαλέσει το πρώτο θέμα του περιοδικού HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό αποκαλύπτει τη δράση…

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκαλέσει το πρώτο θέμα του περιοδικού HOT DOC που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Το περιοδικό αποκαλύπτει τη δράση του φερόμενου ως ενός από τους εκδότες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο Αναστάσιος Πάλλης, μεταξύ πολλών άλλων δραστηριοτήτων είναι ιδιοκτήτης μουσείου με όπλα. Μέσα σε μία έκταση δεκάδων στρεμμάτων στην οποία βρίσκεται το μουσείο, μπορεί κανείς να βρει άρματα μάχης, πυραύλους, σύγχρονα όπλα, σχεδόν τα πάντα.

O πολεμικός εξοπλισμός, κρυμμένος μέσα σε στρατιωτικά toll, είναι ανενεργός σύμφωνα με ορισμένους, ουδέποτε ελεγμένος σύμφωνα με άλλους.

Και ενώ επρόκειτο να γίνει έλεγχος στο μουσείο τόσο για τη νομιμότητα του όσο και για το αν υπάρχουν εκεί ενεργά όπλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο έλεγχος σταμάτησε παραδόξως μετά από άρνηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να διαθέσει πυροτεχνουργούς προκειμένου να προβούν στον έλεγχο.