Newsroom

Newsroom

Έμμεση παραδοχή Τζαβάρα για παρανομίες στη Δημόσια Τηλεόραση (βίντεο)

Στα περί παρανομιών στη Δημόσια Τηλεόραση τοποθετήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας. Ο κ. Τζαβάρας…

Στα περί παρανομιών στη Δημόσια Τηλεόραση τοποθετήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας. Ο κ. Τζαβάρας μιλώντας στην εκπομπή «Απαγορευμένος Λαβύρινθος» της ελεύθερης ΕΤ3 για τον σκοπό της ερώτησης των 32 βουλευτών του κόμματός του για την ΕΡΤ, και απαντώντας σε ερώτηση για τον αν αυτοί προτρέπουν τους Καψή και Στουρνάρα να στείλουν τα ΜΑΤ, είπε: “εγώ δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο, ούτε προκύπτει από το κείμενο της ερώτησης. Είναι αδιανόητο όμως μέχρι σήμερα η κυβέρνηση να μη μπορεί να δώσει μία λύση».

Στη σχετική αναφορά-επισήμανση για τις πολλαπλές παρανομίες στη Δ.Τ. και τη κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ο βουλευτής απάντησε: “δεν είμαι από εκείνους που θα σας πει ότι αυτά δεν έχουν βάση . Οπωσδήποτε είναι της αρμοδιότητας του συγκεκριμένου υπουργού και των άλλων συναρμοδίων υπουργών να πάρουν μέτρα έτσι ώστε να μην συμβαίνουν αυτά στα οποία αναφερθήκατε».

Δείτε το βίντεο