ΓΘ

Γιώργος Θ .Μιχαήλ

Ελλάδα: «Η πιο επιτυχημένη χώρα της Ευρώπης;»

Τραγική ειρωνεία ακούγονται τα λόγια των αξιωματούχων της ευρωπαϊκής ένωσης ,ότι η κυβέρνηση της Ελλάδος από τον κ. Μητσοτάκη είναι η «πιο επιτυχημένη κυβέρνηση της Ευρώπης». Λίγη ντροπή δεν βλάπτει .

μητσο υπουργικο

Η Ευρώπη χρειάζεται Κυριάκο και Ούρσουλα, δήλωσε ο επίτροπος της ευρωπαϊκής ένωσης στην πανηγυρική εναρκτήρια ομιλία του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Η Ελλάδα είναι η πιο επιτυχημένη χώρα της Ευρώπης είπε ο Δ.Σχοινάς.

Η «πιο επιτυχημένη χώρα της Ευρώπης», πέτυχε το ακατόρθωτο. Από απίστευτη ανευθυνότητα , επιπολαιότητα και απόλυτη αδιαφορία των «υπευθύνων» για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας των σιδηροδρόμων, να αφεθούν πριν από ένα χρόνο δυο τραίνα να κινούνται πάνω στη ίδια γραμμή, το ένα απέναντι από το άλλο, και να συγκρουστούν μεταξύ τους, με περίπου 150 χιλιόμετρα την ώρα το καθένα, οδηγώντας στο θάνατο (καίγοντας και πολτοποιώντας} 57 ανθρώπους, κυρίως νεαρά παιδιά μας , και τραυματίζοντας άλλους 150 επιβάτες.

Η «πιο επιτυχημένη χώρα της Ευρώπης» η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπάζωσε με μεγάλη σπουδή, και χωρίς ντροπή, το χώρο του αποτρόπαιου δυστυχήματος( που ήταν γεμάτος με συντρίμμια και βιολογικά απομεινάρια επιβατών}, ώστε να χαθούν τα πολύτιμα στοιχεία( τεκμήρια της ανευθυνότητας}, μαζύ και πολλά από τα βιολογικά υπολείμματά των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος ,αντί να φροντίσει για την πλήρη περισυλλογή, και ταυτοποίηση τους, ώστε να γίνει πλήρης εξακρίβωση των στοιχείων των νεκρών και να παραδοθεί στους συγγενείς, ακόμη και το τελευταίο βιολογικό ίχνος των αγαπημένων τους .

Στην «πιο επιτυχημένη χώρα της Ευρώπης» ,την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη,  όπως είπαν οι αξιωματούχοι του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, τα παλληκάρια του λιμενικού μας, άφησαν να «διαφύγει» της προσοχής τους, ένα «απρόβλεπτα» δυνατό τέντωμα του παλαμαριού ρυμούλκησης ενός υπερφορτωμένου καραβιού με μετανάστες, που έγινε αιτία να ανατραπεί το υπερφορτωμένο με τους δυστυχισμένους πρόσφυγες σαπιοκάραβο, πνίγοντας και τα 700 περίπου γυναικόπαιδα που ήταν στρυμωγμένα στο
αμπάρι του.

Άλλη μια μεγάλη αναποδιά έλαχε αυτές τις μέρες στην «πιο πετυχημένη χώρα της Ευρώπης», που καθώς φαίνεται τον τελευταίο καιρό μάλλον κάποιοι την φθονούν για τις μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε εσωτερικό και εξωτερικό, αλλά και για τα τόσο επαινετικά λόγια που δέχεται από τους αξιωματούχους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου , ώστε να συμβεί το ανήκουστο, με κίνδυνο να θιγεί σοβαρά το προπύργιο της τάξης και της ασφάλειας στην «πιο πετυχημένη χώρα της Ευρώπης».

Μια κοπέλα που ζητούσε απεγνωσμένα από την αστυνομία προστασία περιπολικού, για να σωθεί από τον άνθρωπο που την κακοποιούσε και απειλούσε τη ζωή της, πήρε την απίστευτη απάντηση, ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί, και, μη λαμβάνοντας καμμιά προστασία από την αστυνομία του κυρίου Χρυσοχοΐδη, κυριολεκτικά σφάχτηκε από το μαχαίρι του κακοποιητή της μπροστά στα μάτια του φύλακα, αστυνομικού που είδε όλη τη σκηνή της σφαγής μέσα από το φυλάκιο χωρίς να κάνει τίποτα για να τη σώσει.

Τραγική ειρωνεία ακούγονται τα λόγια των αξιωματούχων της ευρωπαϊκής ένωσης ,ότι η κυβέρνηση της Ελλάδος από τον κ. Μητσοτάκη είναι η «πιο επιτυχημένη κυβέρνηση της Ευρώπης».

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει .

 

*Ο Γιώργος Θ .Μιχαήλ είναι Αρχιτέκτονας βιομηχανικός σχεδιαστής

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

βιασμος 2

Δικαίωση 18 χρόνια μετά: Στη φυλακή γνωστός δικηγόρος της Αθήνας για βιασμό ανηλίκων (Video)

«Η δικαιοσύνη έδωσε μια ομόφωνη και πολύχρονη καταδίκη σε έναν επικίνδυνο άνθρωπο, πράγμα που μας…

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Άνθρωπο της ΝΔ έδειξε ο Θεοδωρόπουλος – Εκτεθειμένο το Μαξίμου

misel

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Άνθρωπο της ΝΔ έδειξε ο Θεοδωρόπουλος – Εκτεθειμένο το Μαξίμου

Σημειώνεται, ότι το στέλεχος που υπέδειξε ο Θεοδωρόπουλος, διαφοροποιείται από τις αρχικές διαρροές του Μεγάρου…