Newsroom

Newsroom

Ελεύθερος ο 25χρονος που συνελήφθη στις Σκουριές Χαλκιδικής

Ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 25χρονος κάτοικος Ιερισσού, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ για συμμετοχή στα προχθεσινά…

skouries

Ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ο 25χρονος κάτοικος Ιερισσού, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ για συμμετοχή στα προχθεσινά επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ο 25χρονος κατηγορείται για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη και αφού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιερισσού, με προφορική εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθεί η δικογραφία.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψή του, κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα και αποχώρησαν μόλις αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση την Κυριακή κατά της λειτουργίας μεταλλείων χρυσού στην περιοχή και βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτοφανή αγριότητα από τις δυνάμεις της αστυνομίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνδρες των ΜΑΤ χρησιμοποίησαν ακόμη και πλαστικές σφαίρες εναντίον των κατοίκων της περιοχής.


Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

1100 60343c25 6efb 49de 87e1 679834a1ac5a

Hράκλειο: Χωρίς τέλος ο κύκλος ενδοοικογενειακής βίας- Χτύπησε και έσπρωξε τη σύντροφό του από τη σκάλα

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε από τον πρώην σύντροφό της μία γυναίκα από τη Ρουμανία,…