Newsroom

Newsroom

Ελεύθεροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την επίθεση στη Χρυσή Αυγή

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 46 οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι επιτέθηκαν χθες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.…

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 46 οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι επιτέθηκαν χθες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος τους κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων. Παράλληλα ορίστηκε δικάσιμος για τις 9 Δεκεμβρίου.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα. Όπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με πέτρες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη (οδός Καζαντζάκη). Περίοικοι ανέφεραν ότι μέλη της Χρυσής Αυγής που ήταν στο χώρο κατέβηκαν στο δρόμο προκειμένου να αντιμετωπίσουν την ομάδα των ατόμων. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή 46 ατόμων.

Στο μεταξύ, περίπου 100 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδέσμου του ΠΑΟΚ “Θύρα 4” και συγκεντρώθηκαν, γύρω στις 11 σήμερα το πρωί, έξω από τα δικαστήρια, σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες.

Διαβάστε σχετικά

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγης

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…