Newsroom

Newsroom

Εκτός ΑΝΕΛ Έλενα Κουντουρά και Βασίλης Κόκκαλης

Τα δύο στελέχη είχαν δηλώσει νωρίτερα τη στήριξή τους στην κυβέρνηση

2372764

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ έθεσε ο Πάνος Καμμένος την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με ανάρτησή του στο Twitter.

«Η Κα Κουντουρά με επίσημη ανακοίνωση της αποφάσισε να ανταλλάξει την ψήφο της και το όνομα της Μακεδονίας με την υπουργική καρέκλα. Την θέτω από τώρα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», αναφέρει ο κ. Καμμένος.

Η κ. Κουντουρά νωρίτερα, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχε δηλώσει τη στήριξή της στην κυβέρνηση παρά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ που γνωστοποίησε χθες ο Πάνος Καμμενος.

«Στηρίζω ξεκάθαρα την κυβέρνηση να ολοκληρώσει το έργο της. Παραμένω συνειδητά μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια, και όπως κάνω σε ολόκληρη την πολιτική μου διαδρομή, έτσι και τώρα θα συνεχίσω να πορεύομαι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Κουντουρά.

Εκτός ΑΝΕΛ και ο Βασίλης Κόκκαλης

Εκτός της ΚΟ των ΑΝΕΛ τέθηκε και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ύστερα από δήλωση στήριξής του προς την κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, και πάλι μέσω Twitter, γνωστοποίησε άμεσα τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, κάνοντας εκ νέου λόγο για «ανταλλαγή θέσης».