Newsroom

Newsroom

Έκτη συνεχόμενη αναβολή της δίκης του Ψωμιάδη

Έκτη συνεχόμενη αναβολή πήρε από το Εφετείο Αθηνών η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 88 εκατομμυρίων…

Έκτη συνεχόμενη αναβολή πήρε από το Εφετείο Αθηνών η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 88 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ.

Αιτία αυτής της αναβολής είναι πως  το δικαστήριο έκρινε ότι από τη στιγμή που δεν έχουν αποσταλεί τα απαραίτητα έγγραφα από τα Σκόπια, όπου κρατείται για το σκάνδαλο των “στημένων” αγώνων ο Μάκης Ψωμιάδης, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δίκη.

Η πλευρά της ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος ζήτησε να οριστεί νέα δικάσιμος σε συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ στη συγκεκριμένη υπόθεση υποστήριξε ότι ενημερώθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών ότι ο σχετικός φάκελος με τα απαραίτητα έγγραφα για να γίνει η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη είναι συμπληρωμένος και εκκρεμεί η αποστολή του στην Ελλάδα.

Η έδρα, ωστόσο, παρέμεινε σταθερή στην απόφαση για επ’ αόριστον αναβολή της δίκης, αλλά ουσιαστικά δεσμεύτηκε πως, όταν υπάρχουν τα στοιχεία που θα επιτρέπουν τη δίκη του Μάκη Ψωμιάδη, θα οριστεί η νέα ημερομηνία.

 

Δείτε εδώ την εκπομπή που είχε κάνει Το Κουτί της Πανδώρας για τον Μάκη Ψωμιάδη.

 

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

βιασμος

Κρήτη: 44χρονος επιτέθηκε στην κόρη του και συνελήφθη – Μητέρα και αδερφή προστάτεψαν το κορίτσι

Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με θύματα μία μητέρα και…