Εκτεθειμένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον τραυματισμό του επικεφαλής του ΜέΡΑ25

Μνήμες από τις δύσκολες εποχές της προηγούμενης δεκαετίας ξύπνησε η τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ ο Γιάνης Βαρουφάκης στα Εξάρχεια, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να αρκείται σε ανακοινώσεις

mits 1

«Καταργήσαμε τα άβατα. Τα Εξάρχεια παραδόθηκαν στους κατοίκους τους και τους επισκέπτες τους» είχε αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του πριν λίγους μήνες σε εκδήλωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την «ασφάλεια και τη μείωση της εγκληματικότητας». Το σόου του Κυριάκου Μητσοτάκη, που «πούλησε» νόμο και τάξη τότε για να δικαιολογήσει το αφήγημα  του δόγματος «νόμος και τάξη», για μια ακόμη φορά διαψεύστηκε την Παρασκευή, όταν παρακρατικοί χτύπησαν στα Εξάρχεια, τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Συμβόλαια, θανάτου, εγκληματίες  να τριγυρνάνε με μηχανήματα και να παρακολουθούν τηλέφωνα δημοσιογράφων, συνθέτουν  μια ιδιόμορφη Κόζα Νόστρα που επιχειρεί να τρομοκρατήσει .

Την ίδια στιγμή μετά την επίθεση που δέχτηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, ένα νέο περιστατικό έρχεται στο φως τη δημοσιότητας αναδεικνύοντας την δραματική κατάσταση…που έχει φτάσει την χώρα , ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα, επίθεση δέχτηκε και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης Θανάσης Μπίρλης από άνδρα έξω από το μαγαζί του στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης.

Τέσσερα χρόνια ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί που είχε βάλει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν έχουν κάνει το παραμικρό για την μείωση της εγκληματικότητας. Απεναντίας το οργανωμένο έγκλημα «ζει και βασιλεύει», από το δυσώδες κύκλωμα επίορκων αστυνομικών με τη Greek Mafia όπως είχε αποκαλυφθεί πρόσφατα από το Documento. Συμβόλαια Θανάτου,

Άλλωστε και σύμφωνα με την δήλωση του Γραμματέα του ΜεΡΑ25, οι κουκουλοφόροι, «δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος», αλλά «μπράβοι της νύχτας», που ξυπνά μνήμες από τις δύσκολες εποχές της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα και να αρκείται σε ανακοινώσεις.

 

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…