Newsroom

Newsroom

Εκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τις πλημμύρες στο κέντρο επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται σε λίγο υπό τον πρωθυπουργό στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι για τα σοβαρά προβλήματα που…

tsipras maximou 570

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιείται σε λίγο υπό τον πρωθυπουργό στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι για τα σοβαρά προβλήματα που σημειώνονται λόγω της κακοκαιρίας, ειδικά στην περιοχή της Ηπείρου.  

Στην έκτακτη σύσκεψη θα μετάσχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Σημειώνεται ότι οι αρχές εκκενώνουν χωριά στα πεδινά της Άρτας, καθώς ο Άραχθος, ο Αχέροντας και ο Λούρος έχουν ξεφύγει από το όριο κινδύνου, ενώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι δήμοι Άρτας και Νικολάου Σκουφά. Παράλληλα, μετά το μοναδικής ιστορικής και αρχιτεκτονικής αξίας Γεφύρι της Πλάκας που κατέρρευσε, σε κίνδυνο βρίσκεται και το Γεφύρι της Άρτας λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που προκάλεσαν την υπερχείλιση των ποταμών και παραποτάμων της περιοχής. 
 

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη