Εκστρατεία συκοφάντησης της χώρας στο εξωτερικό από Μητσοτάκη

Με τα μούτρα στη δουλειά έχει πέσει ο Μητσοτάκης, ώστε να υπονομεύσει την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

5b190e1b1dc524ae768b45bc

Το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ στη Γερμανία για εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ανέδειξε τις προθέσεις του σχετικά το μέχρι που είναι ικανός να φτάσει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δημοσιογραφικό “πηγαδάκι” στο Μόναχο, δεν δίστασε να κατασυκοφαντήσει τη χώρα στους συνομιλητές του, προτρέποντας τους εταίρους να μη δώσουν δημοσιονομικό χώρο στην ελληνική κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, οι εταίροι έχουν κάθε λόγο να είναι καχύποπτοι να δώσουν δημοσιονομικό χώρο σήμερα, καθώς θεωρούν ότι η κυβέρνηση έχει δώσει δείγματα γραφής ότι μπορεί να γυρίσει τη χώρα στις κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με την προοπτική της εξόδου της Ελλάδας στις αγορές, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως πιθανόν δεν θα μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές λόγω των εξελίξεων στην Ιταλία αλλά και γιατί, όπως τόνισε, χάσαμε τρία χρόνια και δεν φέραμε τα επιτόκια στο επίπεδο του μέσου όρου των χωρών του ευρωπαϊκού νότου.

Επισήμανε επιπλέον ότι η χώρα πληρώνει την αναξιόπιστη, όπως τη χαρακτήρισε κυβέρνηση, και υπογράμμισε ότι η ρύθμιση του χρέους είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή καθώς η πραγματική λύση είναι οι γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης.

Πρόσθεσε επ αυτού ότι μια πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα η οποία εκτίμησε ότι έρχεται, θα δώσει στη χώρα μια κυβέρνηση με μεγάλη μεταρρυθμιστική αποφασιστικότητα.

Άλλωστε ο πρόεδρος της ΝΔ, είχε δώσει τα διαπιστευτήρια του για το πως οραματίζεται τις “μεταρρυθμίσεις”, και στην πρόσφατη ομιλία του στο ΣΕΒ. Ελαστική εργασία, ατομικές συμβάσεις, κατάργηση του 8ώρου, απελευθέρωση απολύσεων, ιδιωτική ασφάλιση, υγεία και παιδεία για όλους, είναι το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη