Newsroom

Newsroom

Έκρηξη στον Πειραιά: Το τμήμα δίωξης εκβιαστών ερευνά την υπόθεση

Δε βρέθηκαν υπολείμματα από εκρηκτικό μηχανισμό - Το περιστατικό με ύποπτο όχημα που δε σταμάτησε σε έλεγχο και ενδεχομένως σχετίζεται με την υπόθεση

CropImage 13

Το τμήμα δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας έχει αναλάβει την υπόθεση της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης δίπλα από πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Ομηρίδη Σκυλίτση και Πυθαγόρα στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο χώρος ερευνήθηκε από στελέχη του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της ελληνικής αστυνομίας ωστόσο δεν εντοπίστηκαν ευρήματα, προκειμένου να προσδιοριστεί από τι προκλήθηκε η έκρηξη, η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε οχήματα και κατοικίες αλλά και στο πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με κατοίκους, στη γειτονιά είχαν πέσει πυροβολισμοί πριν από έναν περίπου μήνα από διερχόμενο όχημα. Εξάλλου, λίγη ώρα μετά την έκρηξη, εντοπίστηκε στη γέφυρα Καλυφτάκη σκούρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες το οποίο κατεδίωξαν οι Αρχές καθώς δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο. Η Αστυνομία εξετάζει εάν το εν λόγω γεγονός συνδέεται με το περιστατικό στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα επί της Οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα κτίρια, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

ΟΣΦΠ Πόλο 3

Len Champions League: Πρόκριση θρίλερ για τον Ολυμπιακό επί της Μπαρτσελονέτα -Θα βρεθεί στο final-4 της Μάλτας (video)

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου…