Εκπληκτική αντίδραση νεαρής κολυμβήτριας που ενημερώθηκε από δημοσιογράφο ότι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι πάντοτε γεμάτοι από όμορφες ιστορίες όπως αυτή της κινέζας ολυμπιονίκη Φου Γουανχούι.

57ab19741dc52430578b4a98

Η Γουανχούι κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος των 100μ. υπτίου μόλις ένατη με χρόνο πάνω από ένα λεπτό, ενώ στη συνέχεια κατετάγη τρίτη εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στον τελικό, όπου συνέβη το εξής απίστευτο: η κινέζα κολυμβήτρια κολύμπησε σε χρόνο 58,76 σπάζοντας το ρεκόρ Ασίας. Όταν όμως βγήκε από το νερό και κοίταξε στους πίνακες του κολυμβητηρίου την κατάταξη διαπίστωσε ότι ήταν τέταρτη.

Η επιτυχία της ήταν αναμφίβολα μεγάλη, αλλά η απώλεια του μεταλλίου δεν θα μπορούσε παρά να της αφήσει μια πικρία. Η Γουανχούι αποχωρώντας από την πισίνα σταμάτησε προκειμένου να κάνει δηλώσεις στην τηλεόραση της πατρίδας της. Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνέντευξης κι ενώ η κολυμβήτρια αναφέρεται στην απώλεια του μεταλλίου, η δημοσιογράφος τη διακόπτει για να της πει: «Μα πήρες μετάλλιο. Είσαι τρίτη!».

Τι είχε συμβεί; Η Κινέζα είχε σημειώσει ακριβώς τον ίδιο χρόνο με την Καναδή Κάιλι Μας. Ως εκ τούτου οι δυο τους μοιράστηκαν το χάλκινο μετάλλιο. Πρώτη στην εν λόγω κούρσα κατετάγη η Κατίνκα Χόζου από την Ουγγαρία με χρόνο 58,45 ενώ δεύτερη ήρθε η Κάθλιν Μπέικερ από τις ΗΠΑ με χρόνο 58,75.

Εκείνο πάντως που μένει από την κούρσα είναι σίγουρα η αντίδραση της γλυκύτατης Κινέζας όταν ενημερώνεται από τη δημοσιογράφο ότι είναι τρίτη ολυμπιονίκης.


H τελική κατάταξη


Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…