Newsroom

Newsroom

Εκμετάλλευση ζώων: Όχι στην κακοποίηση – Καταγγέλλουμε στις αρμόδιες Αρχές

Οι πολίτες που γίνονται μάρτυρες κακοποίησης πρέπει να καλούν το 100, την κεντρική διεύθυνση της αστυνομίας αλλά και τον εισαγγελέα. Μόνο έτσι μπορεί να μπει ένα τέλος στο μαρτύριο αυτών των πλασμάτων.

alogo

Οι εικόνες ντροπής από την Ύδρα με γαϊδουράκια να κουβαλούν ολόκληρα ψυγεία και κούτες με προϊόντα έκαναν πριν από λίγες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου και επανέφεραν με τον πιο άσχημο τρόπο τη συζήτηση για την κακοποίηση των ιπποειδών, η οποία είναι διαρκής αλλά την θυμόμαστε κάθε καλοκαίρι, όταν επισκεπτόμαστε νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Ο Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών επισημαίνει σε ανακοίνωση του πως «αυτή τη στιγμή σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας διαπράττεται ένα τεράστιο έγκλημα εις βάρος ανυπεράσπιστων ζώων» και καλεί κάθε πολίτη που γίνεται μάρτυρας αυτής της κακοποίησης να μην κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του, αλλά να μιλάει.

Ο Σύλλογος έχει δημιουργήσει ένα βίντεο με πλάνα που βλέπετε έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Και οι εικόνες αυτές δεν τιμούν καθόλου την χώρα μας. Κάποιοι όμως παρόλα αυτά εξακολουθούν να κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους.

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…